Forstå dit regnskab

Jeg tilbyder:

Jeg udarbejder periodiske regnskaber og opstiller gerne materiale til bedre belysning af din situation. Du kan selv være med til at vælge, hvilke områder, du ønsker nærmere belyst/analyseret.

Jeg holder gerne periodiske møder, hvor vi gennemgår regnskabet sammen. Du kan bruge mig som sparringspartner i regnskabsmæssige spørgsmål.

Hvorfor vælge Stribager?

Jeg har en meget bred erfaring og kan hjælpe på alle niveauer. Har du et ønske om at varetage dit regnskab selv på sigt, eller ønsker du blot en bedre forståelse, så hjælper jeg sig i den rigtige retning. 

Jeg hjælper med at vurdere dit behov, så du kun betaler for det du har brug for. Jeg vil være din sparringspartning i regnskabsmæssige forhold, og besvarer gerne alle din spørgsmål vedrørende f.eks. bogføring, budget og likviditet.

Jeg arbejder primært på timebasis, for du betaler derfor kun for den tid, du har behov for.  

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Du kan benytte nedenstående kontaktformular, eller kontakte mig via telefon eller mail. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.