Priser på bogføring

Få en skræddersyet løsning

Jeg giver altid et tilbud som er specielt til din virksomhed. Ingen virksomhed er ens og derfør bør de heller ikke behandles ens. Jeg giver dig et tilbud baseret på din virksomheds:
  • Omsætning
  • Antal ansatte
  • Mængde af bilag
Derudover varierer prisen alt efter hvilken type ydelse du ønsker, og hvor du ønsker det udført. Jeg kører gerne ud, men ofte er det overflødigt, da bogføringen oftes kan håndteres over nettet og via f.eks. Skype møder. Du betaler en fast timepris for mine ydelser, og slipper dermed for yderligere tillæg som eksempelvis pension og feriepenge.

Mulighed for fastprisaftale

Såfremt det ønskes, kan vi i fællesskab aftale en abonnementsløsning, så du altid er sikret korrekt håndtering af din bogføring. Ved oprettelse af abonnement, aftaler vi på forhånd et reguleringsinterval. Ved at regulere prise med jævne mellemrum sikres du, at du kun betaler for den ydelse, som du har behov for. Kontakt mig for at høre mere.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Du kan benytte nedenstående kontaktformular, eller kontakte mig via telefon eller mail. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.