Likviditet

Din likviditetsmæssige situation er vigtig!

Du kan have nok så mange ordrer i ordrebogen, men hvis ikke likviditeten kan hænge sammen, så kan du ikke fortsætte med at drive virksomhed længere end banken tillader.

Nogle virksomheder har også sæsonudsving og brug for et overblik der strækker sig over en længere periode.

Med et likviditetsbudget behøver du ikke at bekymre dig om periodiske udsving og kan få et overblik, der gør dig tryg så du kan koncentrere dig om din forretning.

Jeg hjælper dig med at få overblik over din likviditetsmæssige situation.

Hvorfor vælge Stribager?

Jeg har en meget bred økonomisk erfaring og har arbejdet med økonomi på mange niveauer. 

Jeg kan hjælpe med at vurdere din virksomheds økonomiske behov og tage altid udgangspunkt i et minimum, der er billigst muligt for dig. Herefter kan vi i fællesskab afgøre om det vil være en fordel for dig, at for udarbejdet eksempelvis et budget, eller om du har andre bogføringsmæssige behov. 

Jeg varetager dine interesser, og fokuserer på at give dig den bedst mulige økonomiske vejledning. Derfor er du også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. 

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud. Du kan benytte nedenstående kontaktformular, eller kontakte mig via telefon eller mail. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.